Pstrokaty krupnik z bażanta i dzik na świeżo

2016-08-27 07:45:00(ost. akt: 2016-08-30 10:27:24)

Autor zdjęcia: Beata Smaka

Już po raz ósmy odbyły się Myśliwskie Smaki. W menu najlepszej imprezy myśliwskiej na Mazurach, jak co roku, znalazło się wiele atrakcji.
Był konkurs na najlepszą nalewkę, prezentacja psów myśliwskich, zawody wędkarskie i strzeleckie z wiatrówki. Nie zabrakło także myśliwskich specjałów. Jednym z głównych punktów programu był pokaz gotowania na żywo w wykonaniu mistrza kucharskiego Roberta Trzaski oraz uczestnika drugiego sezonu Master Chefa Daniela Hucika.

Panowie przygotowali pstrokaty krupnik z bażanta, dzika na świeżo oraz zgrabny gulasz z sarniej nogi. Przepyszne potrawy rozeszły się w mgnieniu oka.

Muzyczną gwiazdą wydarzenia był zespół OldBREAKOUT.


Oldbreakout w utworze rozpoczynającym koncert w Piszu podczas Myśliwskich Smaków 2016


Czytaj e-wydanie





Pochwal się tym, co robisz. Pochwal innych. Napisz, co Cię denerwuje. Po prostu stwórz swoją stronę na naszym serwisie. To bardzo proste. 

Swoją stronę założysz TUTAJ ".

Szczegółowe informacje o tym czym jest profil i jak go stworzyć: Podziel się informacją:

">kliknij


2001-2024 © Gazeta Olsztyńska, Wszelkie prawa zastrzeżone, Galindia Sp. z o. o., 10-364 Olsztyn, ul. Tracka 5